.

Remediu natural recomandat pentru prevenirea și ameliorarea răcelii și gripei Coviflu

Comandă online Comandă telefonic 0723.269.701

Adaugă produsul dorit:

100% Produse Bio
  •   Produse 100% Naturale

  •   Transport Gratis - Comenzi 300 lei+

  •   Produse prezente și în farmacii

 

Supliment alimentar

Disponibil cu comanda online, fara prescriptie medicala, cu livrare in toata tara.

Plante atent selectionate

Coviflu contine plante cu rol important pt sanatatea dumneavoastra.

Beneficiile plantelor

Profita de proprietatile ingredientelor minune din Coviflu

Ameliorează și luptă cu răceala și gripa

Formulă unică creată de Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor şi Acad. Adrian Restian

Specialiștii de la Medicinas au realizat Coviflu, un remediu natural obținut din ingrediente naturale, regăsit sub forme de capsule, ce se administrează câte una pe zi, timp de zece zile.

Ce putem trata si preveni cu ajutorul COVIFLU?

Răceala și gripa sunt infecții virale ale tractului respirator superior extrem de frecvente în rândul oamenilor de toate vârstele. Adulții se confruntă, potrivit statisticilor efectuate de-a lungul timpului, cu două-cinci episoade pe an, iar copiii prezintă între șapte și zece episoade pe an. Aceste infecții pot fi ținute în frâu acum cu ușurință, întrucât specialiștii de la Medicinas au realizat Coviflu, un remediu natural obținut din ingrediente naturale, regăsit sub forme de capsule, ce se administrează câte una pe zi, timp de zece zile.

Coviflu este un remediu natural recomandat pentru prevenirea și ameliorarea răcelii și gripei, fiind disponibil sub formă de 10 capsule blister, ce se administrează în doză de o capsulă pe zi.

 

De ce Coviflu?

Grație formulei unice pe care o conține, Coviflu este un aliat de nădejde în ceea ce privește răceala și gripa, întrucât ingredientele regăsite în compoziția acestuia au proprietăți antivirale, ajutând la ameliorarea simptomelor date de aceste infecții (febră, tuse, oboseală, nas înfundat). Mai mult de atât, Coviflu este recomandat și pentru ameliorarea bronșitei și pneumoniei, întrucât conține Astragalus, un ingredient recunoscut pentru efectele extraordinare pe care le are asupra sănătății, dar și pentru întărirea plămânilor.

Infecțiile tractului respirator pot fi de natură bacteriană sau virală, între care rinosinuzită acută, rinită cronică, sinuzită cronică, faringită, amigdalită, laringită acută, epiglotită, laringotraheită acută, bronșiolită acută, bronșită acută ori cronică, bronhopneumopatie cronică obstructivă, astm sau pneumonie. Coviflu este un remediu natural recomandat pentru a preveni și trata aceste afecțiuni, întrucât conține ingrediente naturale, ale căror proprietăți împotriva răcelii și gripei sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri.

Astfel, Coviflu nu doar că ameliorează durerea și reduce temperatura dacă ai febră, însă desfundă nasul și sinusurile, ajutându-te să respiri mai ușor, îi conferă organismului cantitatea de vitamina C care se pierde la debutul infecției gripale și, în același timp, combate frisoanele, cefaleea, durerile în gât, ameliorează congestia nazală, sinuzita și chiar durerile. Coviflu conține, printre altele, și propolisul, motiv pentru care este indicat a fi administrat și în scop preventiv, pentru a proteja organismul de eventuale infecții.


Comandă acum

Ingrediente

  • Produse 100% Naturale

  • Transport Gratis - Comenzi 300 lei+

  • Produse prezente și în farmacii

Adaugă produsul dorit:

Mod de utilizare

1 cps pe zi – timp de 10 zile

Acum 40 min. staicu d. a comandat 7 produse de 1170 lei