Știai că atunci când te îndrăgostești cu adevărat devii o persoană mai bună și mai generoasă? Ba mai mult, potrivit studiilor de specialitate, atunci când te îndrăgostești devii o persoană mai bună nu doar ca să le faci pe plac celor din jur, ci pentru că te face pe tine fericită.

Dacă vrei să știi dacă te-ai îndrăgostit cu adevărat, îți propunem să descoperi câteva semne care îți arată clar acest lucru.

Ești interesată de activitățile partenerului tău

Primul semn care îți arată că ești, într-adevăr, îndrăgostită de partenerul tău este că ești focusată pe el. Vrei să știi ce face în permanență, cum își petrece timpul, cei îi place, ce interese are. Și asta nu la modul sâcâietor, abuziv, ci pur și simplu ești interesată să-l cunoști mai bine. Mai mult de atât, ești dispusă să-l ajuți pentru a-și îndeplini dorințele.

Vrei ca cei dragi să-ți accepte partenerul

De asemenea, un alt semn care arată că ești îndrăgostită de partenerul tău este dacă vorbești despre el. Le povestești prietenilor ori familiei tale despre el, despre ceea ce face? Atunci e clar că ești îndrăgostită, iar dacă îți dorești cu ardoare ca aceștia să-l placă atunci nu mai trebuie să ai nicio urmă de îndoială - sentimentele sunt puternice.

Vă faceți planuri pe termen lung

Când iubești cu adevărat e inevitabil să nu-ți faci planuri cu persoana respectivă. Așadar, dacă te surprinzi vorbind despre o plecare în vacanță sau despre mers la sală împreună ori alte planuri, atunci e clar că te-ai îndrăgostit. Atunci când sentimentele sunt puternice tot ce-ți dorești este să petreci timp cu persoana iubită. Lasă, însă, lucrurile să meargă de la sine și nu le grăbi. Doar așa relația construită va fi una solidă.,

Articol citit de 2064 persoane