Dacă ți se întâmplă să ai momente în care să te întrebi dacă există dragoste adevărată, atunci poate că e momentul să-ți aminteți de bătrâneii aceia simpatici pe care i-ai văzut ținându-se de mână pe stradă, dar și să descoperi care sunt secretele unei relații de cuplu împlinite.

Poveștile de iubire de succes sunt mai puține în ziua de astăzi, când multe dintre relații se consumă la fel de repede precum au început. Totuși, ele există, motiv pentru care îți propunem să descoperi ce ai putea să faci pentru a te bucura de o relație împlinită.

Nu-ți neglija partenerul de viață

Ca să ai o relație fericită este musai să profiți de momentele petrecute împreună. Renunță la telefon și alte gadget-uri care îți distrag atenția și bucură-te din plin de partenerul tău. Este musai să simtă că beneficiază de atenția ta și că-l respecți. De asemenea, ascultă-l atunci când îți povestește ceva.

Nu neglijați momentele de intimitate

O viață intimă împlinită nu presupune numeroase partide de sex, ci și multe gesturi tandre. Așadar, îmbrățișează-l ori de câte ori ai ocazia, iar uneori atinge-l discret. Micile gesturi, precum o atingere pe mână ori pe picior sunt gesturi de afecțiune, care vă vor apropia și mai mult.

Vorbiți și împărtășiți-vă lucrurile care vă macină

Comunicarea este deosebit de importantă într-o relație de cuplu, motiv pentru care indiferent că sunteți ocupați ori că sunteți la distanță aveți grijă de relația voastră și vorbiți. Povestiți ce vă doriți, ce vă macină, cine ce responsabilități are. Dar așa veți evita să adunați fel și fel de frustrări. Evident, nu uitați să vă spuneți că vă iubiți ori că vă e dor unul de celălalt. Și fiți sinceri unul cu celălalt.

Articol citit de 2064 persoane