Să greșești este omenește, însă atunci când vine vorba de relația de cuplu, unele vorbe aruncate într-un moment nepotrivit pot fi extrem de dureroase.


Astfel, dacă vrei să ai o relație de cuplu frumoasă și împlinită, îți propunem să descoperi care sunt lucrurile pe care n-ar trebui să i le spui iubitei sau soției tale.

”Nu”

Dacă te-a rugat să faci ceva ori ți-a cerut ceva și tu ai refuzat-o să știi că nu este deloc bine. Relația voastră se va schimba dramatic, iar lucrurile nu vor merge bine.

”Pot să te sărut?”

Femeile urăsc asta. În plus, primul impuls va fi să zică nu. Dacă vrei să o săruți, păi fă-o. Dacă își va întoarce capul ori te va împinge va fi mult mai bine decât să auzi un ”Nu”.

Cu asta te îmbraci?

În cazul în care intenționezi să o întrebi asta, mai bine renunți, întrucât în următoarele minute nu o vei mai scoate din casă încercând să probeze numeroase ținute.

”Calmează-te”

Dacă ai supărat-o și vrei să-i treacă spunându-i simplu ”Calmează-te” să știi că efectul va fi invers. O vei enerva și mai tare și suntem siguri că nu îți dorești asta.

”Tipa aia e bună”

Să spui asta de față cu iubita ta e cea mai mare greșeală pe care o poți face. Nu știi cum poate să reacționeze și n-are sens să-ți compromiți relația.

”Sunt un ratat”

Indiferent de problemele prin care treci nu te grăbi să emiți afirmații dure. Chiar dacă le spui pur și simplu ori chiar ești dezamăgit, nu te lăsa dărâmat. Iubita ta va vrea să știe că ești încrezător în forțele tale.

Articol citit de 3016 persoane