Dacă ești implicată într-o poveste de iubire și ai tendința să crezi că partenerul tău te înșală, atunci citește acest articol și află care sunt semnele ce-ți arată exact că în viața iubitului/iubitei ori soțului/soției tale există altcineva.


Devine brusc preocupat de aspectul fizic


Dacă te temi că partenerul tău de cuplu are pe altcineva, atunci ar trebui să fii atentă la obiceiurile sale. Dacă a început să meargă la sală ori la spa, dacă a început să-și cumpere mai multe haine ori mai scumpe sau țin o dietă, atunci e clar că au o relație.


Vorbește prea mult despre o anumită persoană


Acest lucru ar trebui să-l iei în considerare dacă persoana despre care ți se amintește des este o colegă de serviciu, o prietenă ori cineva cu care nu s-a mai întâlnit de foarte mult timp. Poate că nu este semnul unei infidelități, însă îți poate arăta că este începutul unei aventuri.


Este atent cu telefonul lui


Se spune că telefoanele mobile pot ascunde secrete, întrucât stochează lista apelurilor telefonice, a mesajelor. Ar trebui să fii îngrijorată dacă partenerul tău răspunde la telefon într-un anumit fel ori își schimbă vocea sau merge într-o altă încăpere. De asemenea, ar trebui să-ți faci griji și dacă își șterge lista de apeluri ori mesajele.


Descoperi urme de machiaj ori parfum


Dacă ai descoperit urme de machiaj pe hainele lui ori ai simțit un parfum nou, atunci ar trebui să-ți faci griji. Este clar că are pe altcineva.


Faceți amor mult mai rar


De asemenea, n-ar trebui să scapi din vedere nici viața intimă. Dacă nu mai aveți relații intime ori sunt mult prea rare, atunci este clar că își satisface dorințele în altă parte.