Dacă relația ta de iubire a început să scârție ori ai trăit o frumoasă poveste de iubire care a început memorabil, însă s-a sfârșit prost, iar acum te întrebi de ce se întâmplă acest lucru, ei bine, trebuie să știi că a venit momentul să afli care sunt motivele pentru care unele povești de iubire ajung să se transforme într-un coșmar.

Apare procesul de vindecare

De cele mai multe ori, oamenii aflați la începutul unei relații nu o iau în serios, ci pur și simplu trăiesc momentul. Ulterior, însă, pe măsură ce timpul trece, rănile vechi ies la suprafață, motiv pentru care este nevoie de conștientizare, de iubire și de răbdare pentru a depăși acest moment. Uneori, însă, acest lucru nu se întâmplă, iar cuplurile se destramă.

Așteptările distrug relațiile

De cele mai multe ori, oamenii ajung împreună în mod voit, fără vreo constrângere și se bucură de fiecare clipă. Ulterior, însă, apar și așteptările. Iar pentru că fiecare își trasează în minte un ideal despre ceea ce înseamnă relație, iar asta diferă de realitate, apar frustrările și discuțiile, care pot duce, într-un final, la separare.

Posesivitatea, inamicul numărul 1

De cele mai multe ori, însă, odată cu trecerea timpului, într-o relație de cuplu, unul dintre parteneri devine posesiv, lucru care e total greșit. O relație de iubire se bazează pe încredere, pe respect și pe libertate, motiv pentru care fiecare partener ar trebui să-i respecte spațiul intim al celuilalt. Câteva ore petrecute departe de iubit, în compania prietenelor ori a familie, nu vor face decât să te încarce cu energie și să-ți ofere timp posibilitatea de a și se face dor.

Articol citit de 2583 persoane