Ca să atragi noroc și sănătate în viața ta este bine să dai dovadă de iubire sinceră pentru semenii tăi, așa că rostește rugăciunea Părintelui Ilarion Argatu, ce este dedicată oamenilor bolnavi ori care sunt copleșiți de probleme.


Să-ți duci viața în credință și liniște e cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru tine, motiv pentru care îți recomandăm să-i ai în rugăciunile tale și pe oamenii bolnavi ori care se confruntă cu probleme. Așadar, rostește rugăciunea Părintelui Ilarion Argatu și vei atrage noroc și sănătate nu doar în viața ta, ci și a celor din jur.


Doamne Dumnezeul nostru și al tuturor puterilor, dăruiește sănătate și vindecă-i pe cei bolnavi, dă-le hrană celor înfometați, haine și adăpost celor ce nu au, libertate celor ce sunt lipsiți de ea, iertare de păcat tuturor. Luminează-le Doamne mintea celor ce sunt în examene.

 

Dă Doamne liniște și pace în lume și ne iartă pe noi păcătoșii! Luminează-le mințile Doamne la toți mai-marii vremii care vor să distrugă întreaga omenire pentru ca să rămână ei stăpânii acestui sfânt pământ al Tău Doamne!

 

Întărește-ne în dreapta Ta credință, alungă de la noi pe toți vrăjmașii, cei văzuți și nevăzuți. Dăruiește-mi și mie Doamne, tot ceea ce doar Tu crezi că-mi este de folos; fie Doamne așa cum voiești Tu și nu după voia mea. Binecuvântat fie Numele Tău Cel Sfânt în vecii vecilor, Amin. Doamne, ne rugăm pentru cei care nu au timp să se roage, pentru cei care nu au credință, ce nu au nădejde în Dumnezeu; ne mai rugăm pentru săraci, pentru care nimeni nu se roagă.

 

Și mai pomenește Doamne și pe cei săraci adormiți întru Domnul și care nu au pe nimeni care să-i pomenească. Amin!

Articol citit de 4811 persoane