Printre rugăciunile puternice ce ajută la îndeplinirea dorințelor este și cea îndreptată către Sfânta Marta, care este sărbătorită în fiecare an pe 4 iulie.

Mama Sfântului Simeon, Sfânta Cuvioasă Marta ajută la îndeplinirea dorințelor credincioșilor, motiv pentru care este bine să rostiți această rugăciune ținând în mână o lumânare aprinsă ce a fost înainte sfințită.

„Sfântă Marta, mă îndrept către tine, plină de încredere, cerându-ți ajutorul. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog cu umilință să îmi aduci alinare în suferințele și necazurile mele. În numele negrăitei bucurii care ți-a cuprins inima când i-ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor roagă-te pentru noi și familia mea, ca să-L păstrăm pe Dumnezeu în inimi, astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (în acest moment se rostește dorința). Te implor, ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutate precum ai înfrânt balaurul care zace la picioarele tale!'

Se rostesc apoi, de câte trei ori:

rugăciunea Tatăl Nostru

Bucură-te Marie cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus.
Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi, păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre. Amin.

Sfântă Marta, roagă-te pentru mine!

Articol citit de 4394 persoane