Persoanele diagnosticate cu afecțiuni mai grave, dar nu numai, aleg să-și îndrepte atenția spre credință, motiv pentru care pentru a scăpa de problemele de sănătate ori pentru a-ți găsi liniștea ar trebui să rostești aceste cuvinte despre care se spune că aduc sănătate.

Forța rugăciunii este incomensurabilă, însă este nevoie de credință pentru ca efectele să se vadă. De aceea, dacă treci printr-o perioadă dificilă ori cineva drag ție are probleme de sănătate, rostește cu încredere aceste cuvinte, și anume rugăciune către Maica Domnului pentru vindecarea de boli.

Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile ştiute şi neştiute de noi. Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc. Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin!

Articol citit de 7331 persoane