Uscarea aduce dulceața naturală în roșii și roșii uscate la soare împrumuta aroma robustă la o varietate de feluri de mâncare.

Le puteți găsi în multe magazine alimentare, sau le puteți face la domiciliu, fie prin uscarea lor la soare sub o sau prin coacere cheesecloth-le la foc mic în cuptor. În plus față de beneficiile lor estetice, rosii uscate la soare servi drept o sursă excelentă de mai multe substanțe nutritive, și oferă o serie de beneficii pentru sănătate, datorită profilului lor nutrițional.

Roșiile uscate conțin o cantitate moderata de calorii - 139 de calorii pe ceasca, sau 7 la suta din calorii intr-o dieta de 2000 de calorii.

Rosiile uscate la soare servesc ca surse excelente de minerale, în special potasiu și magneziu. Potasiul ajuta nervii comunice si regleaza echilibrul electrolitic, în timp ce magneziul mentine tesutul osos sanatos si ajuta la producerea de energie.

Adauga rosiile uscate la soare la dieta ta ca o sursă de vitamine, în special vitamina K si niacina. Vitamina K ajuta organismul mentine tesutul osos mineralizat si joaca un rol esential in formarea cheagurilor de sânge, în timp ce niacina sustine metabolismul si contribuie la functionarea creierului sanatoase.

Articol citit de 5305 persoane