.

Supliment alimentar 100% natural, pe baza de ulei Pulmoactiv

Comandă online Comandă telefonic 0723.269.701
Pulmoactiv
100% Produse Bio
  •   Produse 100% Naturale

  •   Transport Gratis - Comenzi 300 lei+

  •   Produse prezente și în farmacii

 

Supliment alimentar

Disponibil cu comanda online, fara prescriptie medicala, cu livrare in toata tara.

Trateaza plamanii bolnavi

Cel mai eficient tratament natural pentru functiile aparatului respirator

Beneficiile plantelor

Profita de proprietatile ingredientelor minune din Pulmoactiv

Cel mai eficient tratament natural pentru
functiile aparatului respirator

Creat de Acad.Dr.Farm. Ovidiu Bojor

Plămânii sunt deosebit de importanți pentru organismul uman, întrucât aerul pe care îl respirăm conține numeroase substanțe, precum polen, praf, bacterii, fum, virusuri, substanțe chimice volatile, motiv pentru care plămânii trebuie să funcționeze optim, pentru a proteja organismul de acești factori nocivi.

Întemeietorul fitoterapiei moderne, cel mai renumit fitoterapeut român, Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor, un mare om care și-a dedicat viața sănătății noastre, este cel căruia îi datorăm existența Pulmoactiv. Acesta este un proiect la care a lucrat mai mulți ani deoarece foarte multe persoane cu afecțiuni pulmonare îi cereau ajutorul. În urma unor numeroase studii și cercetări, a descoperit o formulă unică pe care a transpus-o în compoziția Pulmoactiv, pentru tratarea plămânilor bolnavi.

Bolile de plămâni sunt întâlnite în rândul persoanelor de toate vârstele, fiind a patra cauză de mortalitate din lume, potrivit statisticilor oferite de Organizația Mondială a Sănătății. Tocmai de aceea, specialiștii avertizează populația să nu ignore nici măcar cele mai mici simptome.

Dacă un plămân sănătos are capacitatea respiratorie de a se menține la parametrii la care nu dă gâfâială ori oboseală individului, în cazul unui bolnav capacitatea respiratorie este redusă, întrucât pierde 50 % din capacitatea respiratorie, dublu față de un om sănătos.

Plămânii sunt deosebit de importanți pentru organismul uman, întrucât aerul pe care îl respirăm conține numeroase substanțe, precum polen, praf, bacterii, fum, virusuri, substanțe chimice volatile, motiv pentru care plămânii trebuie să funcționeze optim, pentru a proteja organismul de acești factori nocivi.

Afecțiunile pulmonare sunt extrem de întâlnite în ziua de astăzi și sunt extrem de numeroase. Conform experților, bolile pulmonare sunt de trei tipuri, între care boli ale căilor respiratorii, care se manifestă prin îngustarea și blocarea căilor respiratorii - amintim aici astm, emfizem ori bronșită cronică, boli care afectează țesutul pulmonar, deteriorându-l și determinând apariția unor cicatrici ori inflamarea acestuia, fapt pentru care plămânii nu se vor mai dilata suficient, lucru care se întâmplă în cazul fibrozei pulmonare și sacoidoză, dar și boli ale circulației pulmonare, care se manifestă la nivelul vaselor de sânge ale plămânilor și care sunt cauzate de coagulare, cicatrici ori inflamarea vaselor de sânge. Aceastea se manifestă prin reducerea capacității plămânilor de a transporta oxigenul și de a elibera dioxidul de carbon. Ba mai mult, bolile pulmonare afectează, de cele mai multe ori, funcția cardiacă.


Comandă acum

Ingrediente

  • Produse 100% Naturale

  • Transport Gratis - Comenzi 300 lei+

  • Produse prezente și în farmacii

Adaugă produsul dorit:

Mod de utilizare

1-3 picaturi de 3 ori pe zi – inainte de masa

Acum 45 min. Mocanu S. a comandat 2 produse de 1564 lei