.

Cel mai eficient tratament natural pentru ficat Megaliv


Primesti GRATUIT cartea "Ce mananci ca sa vindeci ficatul"!

Comandă online Comandă telefonic 0723269701
Megaliv
100% Produse Bio
  •   Produse 100% Naturale

  •   Transport Gratis - Comenzi 300 lei+

  •   Produse prezente și în farmacii

 

Supliment alimentar

Disponibil cu comanda online, fara prescriptie medicala, cu livrare in toata tara.

Plante atent selectionate

Megaliv contine plante cu rol important pt sanatatea dumneavoastra.

Beneficiile plantelor

Profita de proprietatile ingredientelor minune din Megaliv

Megaliv

Creat de Acad.Dr.Farm. Ovidiu Bojor

Întemeietorul fitoterapiei moderne, cel mai renumit fitoterapeut român, Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor, un mare om care și-a dedicat viața sănătății noastre, este cel căruia îi datorăm existența Megaliv.

Cu o formula naturala si ingrediente atent selectionate, rezultatul unor indelungi cercetari coordonate de Acad.Dr.Farm. Ovidiu Bojor, fiecare capsula de Megaliv contribuie la functionarea optima a ficatului si la restabilirea sanatatii acestuia.

Ce stiti despre ficatul dvs?

Conform unor specialiști, ficatul, vezica biliară și căile biliare sunt considerate a fi o unitate comună, grație rapoartelor anatomice apropiate și a funcțiilor fiziologice interdependente. Atât ficatul, însă, cât și arborele biliar pot fi afectate de o mulțime de boli.

Ficatul are rolul de a procesa carbohidrații, lipidele și vitaminele, de a sintetiza proteinele plasmatice, de a sintetiza factorii de coagulare și de a ajuta la detoxifierea organismului. Orice afecțiune care împiedică ficatul să-și ducă la capăt aceste funcții va determina, în cele din urmă, insuficiența hepatică, care apare în momentul în care ficatul nu mai poate să compenseza anumite pierderi ale funcției și apare astfel o decompensare.

Alege Megaliv!

Potrivit specialiștilor, ficatul are funcția de a stoca și de a asigura energia necesară funcționării organismului, de a produce bila, un lichid galben verzui ce conține săruri necesare pentru digestia grăsimilor, de a produce proteine care ajută la fixarea calciului, altele care sunt alcătuite din anticorpi și, de asemenea, produce globina, una dintre cele două componete ce formează hemoglobina. De asemenea, ficatul produce colesterolul și stochează depozite de vitamine A, B, D, E și K. Ajută, printre altele, la neutralizarea și eliminarea substanțelor toxice din organism, între care medicamente și alcool, întrucât le absoarbe, le alterează chimic și apoi le secretă în bilă.

Ficatul îndeplinește, conform specialiștilor, mai bine de 500 de funcții importante în organism și are puterea de a se regenera, de a reface celulele afectate pe termen scurt ori de o leziune. Acesta este alcătuit din doi lobi inegali, cel stâng fiind mai mare și având atașați alți doi lovi mai mici, cuadrat și caudat. De asemenea, fiecare lob este format din mii de unități denumite lobuli, prin centrul cărora trec capilarele și care conduc sângele afară din ficat, spre vena hepatică.

Funcționarea optimă a organismului este imposibilă fără un ficat sănătos, care este o adevărată ”uzină”, în care se desfășoară în fiecare moment numeroase procese. Considerat cel mai mare laborator al nostru și cel mai important depozit de sânge, ficatul este cel mai mare organ intern ce are capacitatea unică de a se regenera. Deși celulele lui se pot reface dacă au fost distruse de o boală ori de o leziune pe termen scurt, dacă suferă leziuni repetate, modificările devin ireversibile.

Conform unor specialiști, ficatul, vezica biliară și căile biliare sunt considerate a fi o unitate comună, grație rapoartelor anatomice apropiate și a funcțiilor fiziologice interdependente. Atât ficatul, însă, cât și arborele biliar pot fi afectate de o mulțime de boli.

Ficatul are rolul de a procesa carbohidrații, lipidele și vitaminele, de a sintetiza proteinele plasmatice, de a sintetiza factorii de coagulare și de a ajuta la detoxifierea organismului. Orice afecțiune care împiedică ficatul să-și ducă la capăt aceste funcții va determina, în cele din urmă, insuficiența hepatică, care apare în momentul în care ficatul nu mai poate să compenseza anumite pierderi ale funcției și apare astfel o decompensare. Potrivit specialiștilor, ficatul are funcția de a stoca și de a asigura energia necesară funcționării organismului, de a produce bila, un lichid galben verzui ce conține săruri necesare pentru digestia grăsimilor, de a produce proteine care ajută la fixarea calciului, altele care sunt alcătuite din anticorpi și, de asemenea, produce globina, una dintre cele două componete ce formează hemoglobina. De asemenea, ficatul produce colesterolul și stochează depozite de vitamine A, B, D, E și K. Ajută, printre altele, la neutralizarea și eliminarea substanțelor toxice din organism, între care medicamente și alcool, întrucât le absoarbe, le alterează chimic și apoi le secretă în bilă.


Comandă acum

Ingrediente

  • Produse 100% Naturale

  • Transport Gratis - Comenzi 300 lei+

  • Produse prezente și în farmacii

Selectează produsul dorit:

Mod de utilizare

3 capsule pe zi – inainte de masa

Acum 34 min. Vărșendan G. a comandat 2 produse de 1080 lei