.

Tratamentul optim pentru funcțiile cerebrale! Cebraoptim

Comandă online Comandă telefonic 0723269701
Cebraoptim
 

Supliment alimentar

Disponibil cu comanda online, fara prescriptie medicala, cu livrare in toata tara.

Plante atent selectionate

Cebraoptim contine plante cu rol important pt sanatatea dumneavoastra.

Beneficiile plantelor

Profita de proprietatile ingredientelor minune din Cebraoptim

Supliment alimentar adjuvant in
afectiuni cerebrale

Cel mai apreciat produs de catre pacientii cu Alzheimer, Parkinson, AVC, Scleroza multipla si alte afectiuni cerebrale.

Specialiștii în medicină naturistă au realizat, după luni de zile petrecute în laborator, o formulă unică prin asocierea unor ingrediente ale căror proprietăți benefice pentru organism sunt cunoscute de foarte mult timp. Astfel, a luat naștere Cebraoptim, un supliment natural, ce ajută la susținerea sistemului nervos, dar și la îmbunătățirea memoriei, a concentrării și a atenției.

Având în compoziție ingrediente recunoscute pentru proprietățile pe care le are asupra structurei cerebrale, acest supliment alimentar acționează sinergic și are biodisponibilitate crescută.

Cu un conținut bogat de Citicolină, dar și de Gingko Biloba ori Bacoppa monierri ori coenzima Q10, Cebraoptim este un remediu ce are proprietatea de a menține echilibrul osmotic, adică concentrația ionilor de sodiu, potasiu, calciu și magneziu. Menține, de asemenea, structura, permeabilitatea și fluiditatea membranelor celulare nervoase și chiar ajută la îmbunătățirea procesului de sinteză a fosfatidilcolinei.

Pacientii cu afectiuni cerebrale precum Alzheimer, Parkinson sau care au suferit accidente vasculare, edeme cerebrale sau diverse afectiuni cerebrale precum scleroza multipla au confirmat succesul Cebraoptim!

Cebraoptim este recomandat persoanelor care au afecțiuni precum Alzheimer, demența senilă, accidente vasculare sau care au suferit traumatisme ori intervenții chirurgicale, întrucât ar putea reduce edemele cerebrale cauzate de acestea. Ar putea reduce, de asemenea, și demielinizarea, adică stoparea pierderii stratului de mielină care ajută la protejarea și hrănirea celulei nervoase.

Cebraoptim ajuta de asemenea la diminuarea durerilor de cap, migrenelor, nevralgiilor si insomniilor. Medicamentul poate fi utilizat ca adjuvant in tratarea acestor afectiuni.

O altă proprietate benefică a Cebraoptim este faptul că acest supliment alimentar crește capacitatea de învățare, memorare și redare a informațiilor, a fluidității verbale și chiar a concentrării. Îmbunătățește, de asemenea, starea emoțională, dar și sinteza și menținerea nivelului neurotramițătorilor acetilcolină, dopamină, adrenalină, nonadrenalină , precum și menținerea nivelului optim al hormonului luteinizant, progesteronului și al testosteronului.

Medicii recomandă Cebraoptim pentru refacerea functiilor cerebrale!

Conform experților în medicină naturopată, Cebraoptim este un supliment alimentar ce are puterea de a menține echilibrul între concentrațiile de sodiu, potasiu, calciu și magneziu din organism, întrucât asigură presiunea osmotică fiziologică a mediului intern. Ba mai mult, se pare că sporește cantitatea de glucoză metabolizată de creier și rata de folosire a oxigenului.

O altă caracteristică deosebit de importantă a acestui remediu naturist este faptul că asigură protecție antioxidantă împotriva distrugerilor neuronilor cauzate de radicalii liberi prin peroxidarea lipidelor neuronale, prelungește și crește acțiunea glutanionului, dar și a vitaminelor C, E și a coenzimei Q10.

Printre altele, Cebraoptim este recomandat pentru a stimula capacitatea de concentrare, dar și pentru a stimula memoria și adaptabilitatea în efort intelectual, iar conform specialiștilor în medicină naturopată este responsabil pentru îmbunătățirea funcțiilor cerebrale în hipoxie, encefalopatie hepatică, encefalită, autism, hiperactivitate, dar și sindrom Down, epilepsie, Alzheimer, Parkinson sau alte afecțiuni grave.

Cebraoptim este recomandat, de asemenea, și pentru a reduce stresul cotidian și depresiile, stările de anxietate ori palpitațiile, spasmele musculare sau manifestări ale fibromialgiei.

Acest suplimentar alimentar realizat din plante este recomandat ca adjuvant chiar și pentru a reduce edemele, întrucât îmbunătățește circulația cerebrale, dar și auzul, orientarea temporo-spațială și văzul în cazul pacienților cu glaucom și cu abliopie.

Conform specialiștilor în medicină naturopată, Cebraoptim, supliment alimentar recomandat pentru menținerea sănătății cerebrale și pentru îmbunătățirea memoriei și a capacității de memorare dar si alte probleme precum oboseală cronică și stres este recomandat a fi consumat în doze de minim 3 capsule pe zi, înainte de mesele principale. Pentru ca beneficiile să fie optime este musai ca pastilele să fie înghițite cu 200 de ml de apă, pentru ca acestea să se dizolve rapid și să acționeze în organism.

Ingrediente

Bacopa Monnieri

Bacopa Monnieri

Bacopa Monnieri este o plantă ce-și are originile în India și ale cărei proprietăți sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, aceasta fiind utilizată în medicina ayurvedică, grație conținutului bogat de substanțe benefice pe care le are asupra creierului, motiv pentru...
Citeste mai mult >>
Centella asiatică

Centella asiatică

Printre ingredientele regăsite în compoziția Cebraoptim se numără și Centella asiatică, o plantă ce a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri în medicina chinezească tradițională, dar și în cea ayuvedică. Ulterior, ea a început să fie populară și în...
Citeste mai mult >>
Citicolina

Citicolina

Printre cele mai importante beneficii ale citicolinei se numără faptul că îmbunătățește memoria, dar și energia mentală, astfel că vei putea memora mai ușor. Ba mai mult, conform unor studii realizate de oamenii de știință, aceasta este benefică pentru a trata și preveni afecțiuni ca...
Citeste mai mult >>
Coama leului

Coama leului

Ciuperca Coama leului are capacitatea de a stimula toate funcțiile cognitive rotunde, proprietăți de neuroprotector și legate de fabricarea de NGF sau a factorului de creștere a nervilor. Beneficii: Memorie îmbunătățită  Are efecte benefice asupra digestiei Oferă efect...
Citeste mai mult >>
Coenzima Q10

Coenzima Q10

Un alt ingredient ce face parte din compoziția Cebraoptim este, fără doar și poate, coenzima Q10, care este recunoscută pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului. Fiind regăsită în toate celulele din organism, în special în inimă, ficat, creier, coenzima...
Citeste mai mult >>
Gingko Biloba

Gingko Biloba

Un alt ingredient regăsit în compoziția Cebraoptim este, fără doar și poate, Gingko Biloba, o plantă medicinală ale cărei proprietăți benefice sunt cunoscute încă din ele mai vechi timpuri, întrucât este o sursă excelentă de substanțe benefice pentru organism, între...
Citeste mai mult >>
Griffonia Simplicifolia

Griffonia Simplicifolia

Griffonia Simplicifolia are numeroase beneficii asupra sănătății, întrucât îmbunătățește starea de spirit și ajută la reglarea greutății corporale. Cunoscută încă din cele mai vechi timpuri, Griffonia Simplicifolia, care crește în Africa Occidentală, dar și...
Citeste mai mult >>
Phosphatidyl Serina

Phosphatidyl Serina

Un ingredient din compoziția Cebraoptim este Phosphatidyl Serina, care are numeroase proprietăți benefice asupra persoanelor cu deficiențe grave de memorie, dar și celor care se confruntă cu perioade în care efortul intelectual este sporit. Este recomandat, de asemenea, și bolnavilor de...
Citeste mai mult >>

Mod de utilizare

Cebraoptim este recomandat a fi administrat în doze de minim 3 capsule pe zi, înainte de mesele principale.

Acest supliment alimentar este un produs Medicinas și este avizat și notificat de IBA.

 • Retur în 14 zile de la data primirii comenzii (cu excepția cărților, care nu pot returna)

 • Transport gratis peste 300 lei

 • Deschidere colet la livrare

Formular de comanda

8

CEBRAOPTIM, 90cps. + GRATUIT la prima comanda cartea Afecțiunile creierului și importanța alimentației.

239,00 RON
- 16%
217

CEBRAOPTIM - Pachet 2 luni + GRATUIT la prima comanda cartea Afecțiunile creierului și importanța alimentației

478,00

 

399,00 RON

- 33%
24

CEBRAOPTIM - Pachet 3 luni + GRATUIT la prima comanda cartea Afecțiunile creierului și importanța alimentației

717,00

 

479,00 RON

Imagine cu titlul de prezentare


Aveți un cod de voucher?


 • Cost transport: 15,00 RON
  Valoare comanda: 0,00 RON
  Valoare comanda: 0,00 RON
 •   
 • Înscrie-te la newsletter și vei primi cele mai bune oferte promoționale, personalizate pentru nevoile tale.
 • * Declar că am cel puţin 16 ani împliniţi, am citit şi sunt de acord cu Politica de prelucrare a datelor personale.

* Câmpuri obligatorii

Andreea C. a plasat o comanda acum 3 ore