Dacă simți că necazurile s-au abătut în viața ta și orice faci simți că îți merge prost îți propunem să rostești o rugăciune despre care se spune că aduce schimbare în viața ta.

Este important, însă, să rostiți această rugăciune chiar și când sunteți fericiți, întrucât dorința de a vă schimba viața va deveni realitate.

“Doamne, stau înaintea ta fără nici o pretenție. Te rog să mă ierți pentru toate păcatele mele, sincer să mă pocăiesc de fapta mea. Te rog iartă-mă. În numele tău, iartă-i pe toți cei care mi-au făcut rău. Renunț la Satana și la toate faptele lui.

Eu, Doamne Isus, te primesc ca Domnul Dumnezeu și Mântuitor. Vindecă-mă, schimbă-mă, întărește-mi trupul, sufletul și spiritul.

Doamne, vino și înconjoara-mă cu dragostea ta, umple-te cu Duhul Sfânt. Te iubesc, Isuse. Te laud, Doamne. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat. Îți mulțumesc pentru fiecare răsărit și pentru fiecare apus. Ai grijă de mine și de familia mea și nu mă lasă să alunec pe drumuri greșită. Îndrumă-mi pașii pe calea cea bună și pătrunde în mintea și în sufletul meu.

Șterge cu puterea Ta cea mare orice urmă de ura sau gânduri rele!

Te voi urmări în fiecare zi din viața mea. Amin.

Maria, Maică Domnului, toți Îngerii și Sfinții, vă rog ajutați-mă. Amin. “

Articol citit de 5020 persoane