Dacă ai ajuns în punctul în care tot ce îți dorești de la viață este să ai un copil, însă minunea nu se întâmplă, îndreaptă-ți atenția spre credință.

Una dintre cele mai puternice rugăciuni pentru a obține sarcina este cea a Sfintei Ana, fapt pentru care îți recomandăm să o rostești cu încredere. Visul tău de a deveni mamă se va îndeplini mai repede decât crezi.

„Doamne Dumnezeule, Atotţiitorule, Cel ce numai cu cuvântul Tău ai făcut cerul şi pământul cu toate cele ce sunt într-însele; Dumnezeule, Cel ce ai zis făpturilor Tale să crească şi să se înmulţească, Tu cel ce ai binecuvântat pe Sara, soţia lui Avraam, şi la bătrâneţile ei a născut pe Isaac, şi ai dăruit Anei, ce era stearpă, pe Samuil Prorocul şi alţi copii, dă-mi şi mie roadă pântecelui meu, şi nu mă lăsa să rămân pururea de ocară şi urgie oamenilor. Adonai, Doamne Savaot, Tu Care ştii ocara nerodirii mele, dezleagă-mi durerea inimii mele, deschide pântecele meu, şi pe cea neroditoare arat-o roditoare cu Atotputernicia Ta... Şi orice voi naşte: fecior ori fecioară, o voi închina Sfinţiei Tale cu toată inima, dăruind-o Bisericii Tale pentru a-Ți sluji pururea acolo.”

Cine a fost Sfânta Ana

Sfânta Ana, care se trădea din neamul lui Levi, era ultima fiică a Măriei şi a preotului Mathan, care a preoţit pe timpul împărăţiei Cleopatrei şi a lui Sapor, împăratul perşilor, mai înainte de împărăţia lui Irod Antipa. Preotul Mathan a avut trei fete: Maria, Sovi şi Ana.

Sfânta Ana a fost măritată în pământul Galileei şi a născut pe Maria, Maica Domnului nostru Iisus Hristos. De aceea Salomeea, Elisabeta şi Sfânta Maria, sunt fete din trei surori, iar Mântuitorul nostru era văr de-al doilea după trup cu Sfântul Ioan Botezătorul. Sfânta Ana a născut-o pe Maria la vârsta de 58 de ani, apoi a dat-o la biserică. A murit la vârsta de 69 de ani, pe când Maria avea doar 11 ani.

Amin.

Articol citit de 2444 persoane