Dacă treci printr-o perioadă în care gândurile și visele urâte îți dau bătăi de cap, atunci trebuie să-ți îndrepți atenția spre credință.


Așadar, pentru a redescoperi liniștea pe care ai pierdut-o în urma coșmarilor pe care îți dau bătăi de cap îți propunem să rostești această rugăciune, despre care se spune că este foarte puternică.


"Dumnezeule, întru numele Tău mântuiește-mă și întru puterea Ta mă ju­decă. Dumnezeule, ascultă rugăciunea mea; pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine și mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea și m-am abătut. Inima mea s-a tulburat întru mine și frică morții a căzut asupra mea. Temere și cutremur au venit peste mine și întunericul m-a acoperit.


Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigat și noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Ține rugăciunea mea; că s-a umplut de rele sufletul meu și viață mea de iad s-a apropiat!


Miluiește-mă, Doamne, că neputincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte sufletul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nopțile îmi stropesc patul cu lacrimile mele și în ele îmi scald așternutul.


Pentru ce ești mâhnit, suflete al meu, și pentru ce mă tulburi? Nădăjduiește spre Dumnezeu și mă voi mărturisi Lui, mântuirea fetei mele și Dumnezeul meu.


Domnul este lumînarea mea și Mântuitorul meu, de cine mă voi teme? Domnul este sprijinitorul vieții mele, de cine mă voi înfricoșa?


Te Voi iubi, Doamne, virtutea mea! Domnul este întărirea mea și sca­pă­rea mea și izbăvitorul meu. Dumnezeu este ajutorul meu și voi nădăjdui întru Dansul: Apărătorul meu și puterea mântuirii mele și sprijinitorul meu. Amin.", potrivit doxologia.ro.

Articol citit de 4059 persoane