Indiferent cât de sănătos ai mânca ori cât de mult sport ai face pentru a te menține în formă, metalele grele ajung în organism. Poluarea, anumite alimente, țigările sau chiar apa de la robinet sunt câțiva dintre factorii ce pot determina acumularea metalelor grele în organism. Pentru că efectele sunt devastatoare asupra sănătății, este musai să încerci remedii naturiste pentru a le elimina.


Cuprul și fierul, în cazul în care există în organism în concentrații mari, au efecte devastatoare pentru organism. La fel și plumbul, mercurul și aluminiul, întrucât pot să determine apariția unor boli, printre care chiar și Alzheimer. De asemenea, bolnavii se pot confrunta cu oboseală accentuată, lipsa puterii de concentrare, precum și o stare generală de rău.


De asemenea, intoxicațiile cu metale grele pot să determine apariția unor dezechilibre hormonale, a cancerelor, a disfuncțiilor tiroidiene, a tulburărilor neurologice sau chiar a depresiei. 


Așadar, pentru a combate metalele grele din organism îți propunem să încerci o infuzie de măcrișul iepurelui. Trebuie doar să pui 50 de grame de plantă în 200 de ml de apă fiartă. Lasă totul la infuzat timp de câteva minute, după care consumă amestecul. Este bine să optezi pentru acest truc de două ori pe lună, întrucât au puterea uimitoare de a elimina metalele grele din organism.


Pentru a elimina metalele grele puteți încerca să consumați o dată pe săptămână usturoi zdrobit. Se spune că ingredientele active sporesc nivelul de sulf din organism, ceea ce determină îmbunătățirea procesului de eliminare a metalelor grele din organism.


Chiar și coriandrul, care mai este cunoscut drept pătrunjel chinezesc ajută la eliminarea mercurului din organism, în special din țesuturile musculare.


De asemenea, pentru a scăpa de metalele grele din organism puteți încerca să vă preparați un suc obținut din mai multe ingrediente, precum o sfeclă roșie mare, o mână de varză kale, două tulpini de țelină cu frunze, un castravete, o jumătate de lime, o legătură de pătrunjel proaspăt și una de coriandru, ghimbir și o linguriță de semințe de chia.

Spălați bine legumele, după care treceți-le printr-un storcător de fructe și legume, iar mai apoi adăugați semințele de chia. Consumați cu încredere această băutură și încercați să repetați procedura, de cel puțin 2 ori pe lună.

Articol citit de 4894 persoane