Infecțiile și constipația sunt probleme cu care se confruntă o mulțime de persoane de toate vârstele, fapt pentru care îți recomandăm să incluzi în alimentația ta uleiul de mărar, care este recunoscut pentru proprietățile antispasmodice, dezinfectante și carminative, astfel că îmbunătățește considerabil digestia și previne infecțiile.


Așadar, dacă te confrunți cu probleme cu digestia, poți să combați contracțiile abdominale, gazele naturale și constipația cu ajutorul uleiului de mărar. Tot ce trebuie să faci este să iei o linguriță de miere cu 2-4 picături de ulei de mărar, de 2 ori pe zi. Efectele se vor vedea imediat.


Pentru a preveni infecțiile poți să adaugi la final, în mâncăruri, câteva picături de ulei de mărar, întrucât previne alterarea lor cu microbi. De asemenea, poate fi folosit și pentru răni, fiind eficient în tratarea rapidă a rănilor.


De asemenea, dacă te confrunți cu anxietate poți alege să combați această stare cu uleiul de mărar, pe care-l poți lua seara, înainte de culcare. Așadar, ia câteva picături de ulei de mărar înainte de culcare și vei induce starea de relaxare și vei calma depresia și insomniile.


Ba mai mult, dacă te confrunți cu infecție urinară poți folosi cu succes ulei de mărar, acesta fiind recunoscut pentru puterea de a combate bacteriile din tractul urinar, ceea ce va duce la vindecarea infecției.


Uleiul esențial de mărar nu poate fi folosit, în schimb, de femeile însărcinate. De asemenea, înainte de a-l folosi este bine să testați în prealabil o porțiune mică de piele, pentru a preveni o eventuală alergie.

Articol citit de 4066 persoane