Acerola este un fruct. Este bogat în vitamina C, și conține, de asemenea, vitamina A, tiamina, riboflavina si niacina.

Acerola este utilizata pentru a trata sau preveni scorbutul, o boală cauzată de deficit de vitamina C. Acerola este de asemenea utilizat pentru prevenirea bolilor de inima, "rigidizarea arterelor" (ateroscleroza), cheaguri de sânge și cancer.

Unii oameni îl folosesc pentru a trata răni, sângerări la nivelul ochiului (hemoragii retiniene), carii dentare, infecții ale gingiilor, depresie, febra fânului și tulburări de colagen. Sportivii folosesc acerola pentru imbunatatirea rezistentei fizice.

Dimensiune de servire (73g)

% Valoare zilnica, calorii 50

  • Total de grăsimi 1 g 1%

  • Grăsimi saturate 0g 0%

  • Colesterol 0 mg 0%

  • Sodiu 0 mg 0%

  • 12g totală de 4% carbohidraților

  • Fibre dietetice 2g 8%

  • zaharuri 10g

  • proteină 1g

  • Vitamina A 4%

  • Vitamina C 8%

  • Calciul 2%

  • Fier 2%
    * Valorile zilnice sunt bazate pe o dieta de 2.000 de calorii.

Articol citit de 5959 persoane