O viață intimă împlinită nu depinde doar de performanțele tale sau ale partenerului tău, ci și de alimentația ta.

Așadar, dacă vrei să-ți păstrezi libidoul ridicat, include în alimentația ta următoarele ingrediente, ce sunt benefice pentru organismul tău.

Cafea cu nucșoară

Recunoscută pentru proprietățile afrodisiace, nucșoara are puterea de a stimula celulele nervoase și de a activa circulația sanguină, sporind astfel pofta de amor. Tot ce trebuie să faci este să-ți începi ziua cu o cafea în care ai pus o linguriță de nucșoară.

Somon și sparanghel

Pentru a-ți îmbunătăți circulația sângelui și pentru a te bucura de o erecție puternică consumă somon și sparanghel. Sunt alimente bogate în acizi grași Omega-3, iar sparanghelul ajută hormonii să circule.

Și pepenele roșu este benefic pentru organism, întrucât are un conținut bogat de L-citrulină, un aminoacid responsabil de dilatarea vaselor de sânge, crescând circulația în zona organelor genitale.

De asemenea, pe timpul zilei, puteți consuma un suc de grapefruit preparat în casă, întrucât are un conținut bogat de acid folic, antioxidanți și vitamina C, ingrediente responsabile de îmbunătățirea vieții intime.

Și ghimbirul poate stimula libidoul, întrucât stimulează circulația sângelui în zonele erogene.
Printre legumele responsabile de îmbunătățirea libidoului se numără și țelina, care sporesc apetitul pentru sex, grație conținutului de feromoni - androstenon și androstenol, dar și ardei iute, care are un conținut bogat de capsaicina.

Fasolea, lintea, dovleacul și lavanda au, de asemenea, proprietăți afrodisiace, iar smochinele au un conținut bogat de magneziu, care ajută la producerea hormonilor sexuali.

Și, nu în ultimul rând, ciocolata n-ar trebui să lipsească din alimentația ta, întrucât ajută la eliberarea endorfinelor.

Articol citit de 2925 persoane